Mv Agusta Superveloce 800 Serie Oro

Az Mv Agusta Superveloce 800 Serie Oro koncepcióját a 2018-as EICMA-n mutatták be, a 2020-ban gyártandó modell előfutáraként. Az egyedülálló technikai és esztétikai tulajdonságainak köszönhetően a kerékpár az egyik legválasztékosabb és legtrendibb modell lett a társaság történetében. 

A motort teljes egészében átalakították a teljesítmény javítása érdekében.

A kipufogórendszer a klasszikus 3 az 1-ben elrendezés alapján lett újratervezve. A csövek aszimmetrikusan vannak elhelyezve, kettő a jobb oldalon és egy a bal oldalon, amelyek olyan jellemzőket idéznek fel, amelyeket az évek során az Mv Agusta hagyományos technikai és esztétikai megoldásaiban megszokhattunk.

A futómű felépítése, a motor és a fékrendszer közvetlenül a gyors Mv Agusta F3 800-ból származik, néhány apró változtatással, amelyek javítják az új széria teljesítményét és vezetési élményét. A még felhasználóbarátabb kormány és a lábvezérlők tökéletesen kiegészítik az új TFT műszerfal tisztaságát és grafikai elemeit, számos új funkcióval.

A szénszálas burkolat egy második rétegként tapad a motor és a keret elegáns és funkcionális formáihoz. A Superveloce 800 Serie Oro klasszikus vonalakkal ellátott felső burkolata a hetvenes évek dizájnszemléletének tiszteleg, amelyet az üveg fényszóró emel ki. A fényszóró és a hátsó lámpa egyaránt LED: az előbbi kifinomult ikerfunkciós, teljes ÉED-es polyellipsoidális egység. A nappali helyzetjelző is LED-es, amely kiválóan beépül a műszerfal burkolatába.

Amennyien szeretne rendelni egy 2021 MV Agusta Superveloce 800 Serie Oro motort, akkor kattintson ide.

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Superveloce