Mv Agusta Superveloce 800

Az olasz gyártó egy különleges modellt mutatott az idei EICMA kiállításon. A Superveloce 800 vonalvezetése és elemei a gyártó eddigi történelmi motorjaiból merít és frissen tálalja a vintage érzést. 

A 70-es évek stílusa mellett sikerült megtartani és elegyíteni a modern motorok előnyeit.

A szénszálas elemek épp úgy részei a koncepciónak mint a ez első húzott fejidom, amibe sárga fényű LED-es fényforrást építettek. A hátsó kör alakú lámpa szintén LED-et használ.

A soros, háromhengeres motor közvetlenül az F3 800-ból származik. Kompakt méretű, teljesítménye kiváló és kiválóan rugalmas motorkerékpárt eredményez. A gyönyörű piros nyereg mögött található púp eltávolítható, ezzel két személy szállítására is alkalmassá válik a Superveloce. A hátsó lábtartó elrejtése a lengővillán olyan munka amiért mindig is imádni fogjuk az olasz gyártó design megoldásait.

13.000 fordulat/perc: minden úton kiváló vezetési élményt biztosít, bele értve a versenypályát is.

Sport, Verseny, Eső, Egyedi: négy motortérkép, négy elektronikai “lélek”, amelyek képesek megváltoztatni a motor jellegét, úgy hogy a motoros és az út követelményeihez igazodjon.

A fékrendszer radiális négydugattyús féknyereggel és nagy átmérőjű tárcsákkal rendelkezik. A kipufogó rendszert teljesen átdolgozták, a három az egyben rendszer aszimmetrikus kivezetést kapott.

A szuperfejlettség tökéletesen összpontosul a Superveloce 800-ban. Modern formák, kiváló formatervezés, modern superbike teljesítmény. A Superveloce vonzereje messze túlmutat az egyszerű esztétikán.

 

Vásárlásért kattints a linkre!

https://www.motorrendeles.hu/termek/mv-agusta-superveloce-800/

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Superveloce